Wednesday, October 19, 2011

Aku Ditipu Dato'. tssk! tssk!

hye hearts!! :)


*mesti nak keluarkan ayat maaf dah lama tak update kan?haha. tak payah nak mintak maaf! dah selalu buat!*






korang!! bosan betul lah duduk rumah lama lama. tak masyuk! haha. nak dijadikan cerita, tadi gi interview. eksaited mak nak! rupanya interview tu untuk receptionist! what????!!! menggelupur mak dalam office Dato'  tu. haha.





Dato' tu siap konfios lagi nak amik mak ke tak kan. dia ingatkan yang datang tu hanya SPM holder. sekali bila mak sampai dia kata sanggup ke you jadi receptionist? *dalam hati mak, kenapa tak bagitahu jawatan ni masa aku call semalam? brrrrrr! *





nak tak nak mak cakap jela sanggup. carik pengalaman before masuk company besar. wah! Dato' kata awak ni over layak, sanggup keje KL? company dia lagi satu kat Sri Hartamas tu. tapi mak nak demand gaji la nanti! haha.






p/s : tengah pening fikir kalau Dato' tu suruh kerja nak gi ke tak?



muka bakal receptionist kat company arkitek! haha.



Sama - sama lah kita klik supaya saya dapat bina masjid!

2 comments:

zoe said...

laa siannya.. xpela.. as a starting point kan... huhuh

ain.alias said...

tuhla dr duk umah saje je kan.. hehehe.. pening dato' tu!