Saturday, May 28, 2011

Diari Suami 9 Bulan.

hye hearts!! :)



serius bosan gila hari ni. menaip pasal mati pucuk tak sudah sudah lagi. huhu. naik muak dah tengok taip! siapa rajin nak buatkan? huhu.




sambil menaip, layan cerita Diari Suami 9 bulan. cerita ni pasal adik beradik pregnant and suami diorang ni menulis dalam diari. hehe. memang macam macam perangai diorang buat time preggy! serius comel gila bapak! haha. emosi je masing masing! Cat Farish memang menulis dalam diari untuk isteri dia, Intan Ladyana. tapi Kamal Adli pulak menulis dalam blog untuk isteri dia, Yana Samsudin.




nak tahu blog dia? klik SINI. ingatkan blog tu tipu. betul betul wujud la blog dia. tapi tak banyak entry pun! hehe.




nway, memang seronok cerita ni! hehe. berangan sorang sorang dalam bilik sambil masukkan bantal dalam baju. haha!




jom sambung layan cerita ni!




Sama - sama lah kita klik.

3 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

hehe...siap berangan lagi nie...hehe....

b@dut s@rk@s said...

nk tgk,cm bes jah cerita nih..hehehehe,mtk2 dia ulang time dok dpn tv t..hehe

ain.alias said...

cik duyung : kuat berfantasi kan? haha

cik abang : amik je kat lappy ni.. gegeh nak tunggu tayang balik! gigih! :p