Wednesday, May 25, 2011

Mati Pucuk.

hye hearts!! :)



dah lama tak mengupdate kan? ni pun curi curi nak update. rindu punya pasal. haha.



sebenarnya, wa ada assignment nak kena buat ni. hantar minggu depan. haha. baru pulun nak buat ni.



cer teka, assignment apa wa dapat?




haha. wa dapat assignment mati pucuk weh! sebenarnya bukan dapat, tapi wa yang pilih. haha. eh, bukan wa gatal la der. wa rasa cam senang je nak buat kan. wa pun ambikla. tapi sebenarnya payah tau. asal wa google je, mesti keluar yang lucah lucah. macam mana assignment wa nak siap ni? haha. tak. tak. wa tak layan semua tu. haha.




kalau wa layan, sampai ke sudah la assignment wa ni tak siap tau! haha. semangat wa google, semua yang keluar buat wa tak paham, bila wa tak paham, wa kena la tengok dengan teliti kan? haha. takla. mana ada keluar yang bukan bukan. istilah perubatannya banyak sangat la, tuh yang wa tak paham tu! *cover..cover..* haha.




sesiapa yang ada idea atau macam mana nak cari info, roger wa k?




wa nak sambung google benda lucah la. eh! google info mati pucuk la. haha. gotcha!

nasib baik gambar ni yang keluar, kalau betul betul guane? memang wa tak kelip mata ah! haha. heppp! jangan fikir bukan bukan!




bye hearts! :)




Sama - sama lah kita klik.

14 comments:

Aliz said...

hahaha..tu la pasal wa pnye assignment pun setgah page tak gerak2 der...mende lucah bnyak kuar der..hahaha

ain.alias said...

bukan lu memang google mende tu ke der? ahahha

b@dut s@rk@s said...

jgn terlebih lucah sudah.....hahahaha

ain.alias said...

haha. takkan la... hahaha

Zulaikha Salihen said...

leh jadi pakar sains plak la nie..ahahahha ganti mafuzah!!!

ain.alias said...

dah lama ganti dah! haha

Zulaikha Salihen said...

hahahahaha..pasnie leh ar nak tanya sal sains kat ko an..hahahaha

ain.alias said...

opkos. aku ada double degree!

Zulaikha Salihen said...

hebat r..double degree tu..dalam 3tahun dah dapat double degree???u mana ko masuk nie???nak join....hahah

ain.alias said...

u putar alam. haha. mau?

Zulaikha Salihen said...

hahha kat mana tuh??

ain.alias said...

kat broga hill! hahahaha

Zulaikha Salihen said...

napa tak cakap belakang umah je..hahah

ain.alias said...

keh3. dalam umah la.. haha