Tuesday, May 31, 2011

Hari Untuk Berjalan Jalan

hye hearts!! :)




baru balik jalan jalan kat bangi, beli barang barang nak buat kuih raya, awalkan? semangat je lebih ni. konon nya. padahal hantar encik abang balik UKM. dah mula rindu dah. dem! dia ada interview esok dekat Sri Hartamas. Goog Luck ya dear! praktis tau malam ni. haha.





petang tadi jalan jalan beli cat. haha. hebat kan? jalan jalan nampak cat terus nak beli. raya tahun ni nak tukar warna bilik ni. hihi. bukan bilik je ni, rasa macam satu rumah je nak kena cat ni. gambar rumah and gambar bilik, nanti nanti upload ye?




ni nak tunjuk gambar pilih warna cat, and tauke tu bancuhkan warna yang kami nak! weee! sewonok!!








haaa. kat sinilah disebatikan warna putih dengan warna pilihan kita tadi.









ambil gambar banyak kali pun still tak nampak colour tuh jatuh dari printer! huhu.






p/s : encik abang janji nak tolong cat kan? kalau tipu, siap la ye!





ok lah! nak tengok asmara! hehe.



Sama - sama lah kita klik.

2 comments:

b@dut s@rk@s said...

bole jer nk cat tp kna la ada pengerasnya....hahahaha,msk tndas pon kna duet taw!!

ain.alias said...

pergh! berkira!