Sunday, June 5, 2011

Berita Jam 10

hye hearts!! :)


dah lama tak menulis. rindu pulak! makin lama kat rumah, makin macam macam perasaan yang timbul! huhu.




banyak benda yang jadi dalam minggu ni. malam tadi on9 fb tengok tengok officemate dulu dah tunang! ooyeah! congratz kak intan! cepat cepat naik pelamin ye! hehe.




3hari yang lepas, sibuk mengecat rumah, so nak tayang kan hasilnya lah ni. haha. sila lihat!


ni feature wall! betul ke aku eja? haha. takdela, saje nak warnakan dinding warna ni!


 oh ye, ada berita gembira lagi!





tauke dia hensem! macam cina. lalala~ nak nombor telefon boleh? haha


haa, dah pasang grill! so sekarang bila nak tinggal sorang kat rumah, dah tak takut dah. hehe. tapi takut jugak la! ngeh3! sejak peristiwa kena pecah masuk tu, terus rasa tak safety! along pun decide nak pasangkan grill kat rumah ni. thanx along!


oh ye, ada lagi satu benda nak share.


wa tak sabar nak tauliah wei!




ok lah! papai hearts! nak siap siap. nak jemput encik abang kat komuter! lainkali tinggalkan kunci motor lagi, kan dah kena naik komuter!




Sama - sama lah kita klik.

4 comments:

Zulaikha Salihen said...

mana muka ko tengah mengecat????hihih

ain.alias said...

aku ngecat an kaki. takde muka. haha

Zulaikha Salihen said...

hahaha..hebat r..mana cat kaki nya??nak tengok!!!

ain.alias said...

dah kikis! ngan kulit kulit pun tanggal! haha