Monday, June 13, 2011

Nora Elena Lagi!

hye hearts!! :)



saya baru je lepas nonton nora elena. start start je cerita ni dah tegang. boleh pulak kantoi time pregnant kan? adui. spoil la! kan dah tak jadi berita gembira! hihi.




well, seth tan tu sangat sweet kat nora elena tadi, tak bagi elena keluar bilik but at the same time, tak tahu macam mana nak handle bini dia tu. haha




si elena pun satu, seth dah cuba kot nak bagitahu hal sebenar, elena ni yang tak nak mengungkit. kan dah parah! huhu. yang gila nya elena ni, boleh dia fikir taknak dekat baby yang dia kandungkan tu. nak tambahkan peratusan kes pembuangan bayi dan pengguguran lettew! cis!




anyway, hopefully episod esok ada penyelesaian la kan? taknak tengok seth and elena gaduh lagi! hehe.




ok, chow! saya mandi dulu! yabeda beduu!


dah lama tak keluar jalan jalan kan.


bye hearts! :)





Sama - sama lah kita klik.


3 comments:

b@dut s@rk@s said...

yup2,t kita kua k..xde hal la...hehe

Zulaikha Salihen said...

beso ye picture..hihihi
nnt kite kuar ea...

ain.alias said...

bila ye cik ika? haha