Sunday, June 5, 2011

Di Sebalik Nora Elena.

hye hearts!! :)



tadi kan wa baru je lepas baca paper hari ni. orang baca paper pagi pagi, tapi wa baca malam malam. haha. memang wa lambat sikit lah dapat berita kan. bukan berita terkini nama nya, tapi berita dah terlambat ni. haha.





well, tadi wa baca paper tuh wa terbaca la segmen komen mengomen oleh ahli paper tuh. baca punya baca punya baca, ramai pulak yang komen pasal cerita kat tv3, nora elena tuh.






diorang kutuk cerita tuh bukan main lagi, cerita tak best la, cerita merapu la. baik letak nama ceot la. eh! wa tipu je semua ni. haha. diorang semua sibuk komen pasal waktu siaran cerita ni. dari pukul 7 petang sehingga 8 malam.





kata diorang, waktu tayangan tak sesuai. nak sembahyang maghrib la, apala. kenapa mesti salahkan waktu siaran? kalau ikutkan, masuk waktu, terus ajelah sembahyang kan? kenapa nak salahkan siaran tu jugak?





biarkan ajelah cerita tu nak bersiar, yang kita ni, masuk waktu, pergi ambil wudhu' dan terus solat. kan senang? nak salahkan waktu siaran jugak. tak paham aku!







*_____*   rehat sekejap dari menaip tadi, niat nak kejutkan encik abang ajak g makan. tengok tengok dia peluk paper gambar neelofa lagi! memang menaikkan kemarahan sungguh! tinggalkan aje dia dekat meja makan tu!




bye hearts! :)



Sama - sama lah kita klik.

5 comments:

ho nam said...

mcm mna lak sy leh terbabit sbg pemint sdgkn sy lgsg xde ruang & pluang mnonton tv?

beyephnua14 said...

good one!
mrhkn nyamuk, kelambu dibkr
bek bkr owner blog ni je
lg bgs
hahaha
=P

ain.alias said...

ho nam : sebab tak penah tengok la nak bg tahu isu ni. haha.

hariz : haha. mengong! bakau den wekpo!!!! ngeng! haha

b@dut s@rk@s said...

saya setuju sgt ngn pendpt cik aien ttg waktu solat tersebut..da thu waktu da msk np xteros g solatkn??pe daaa dowg nih..hahaha

ain.alias said...

betul. sengaja carik pasal je masing masing. haha