Saturday, June 4, 2011

Selamat Ulang Tahun Sayang!

hye hearts!! :)



3 Mei 2011, genap 5 tahun umur anak buah wa no 2. Nafiesa Ridanie nama dia. hehe. kejap je dah besar anak buah mak ngah ni. huhu. makin besar, makin banyak kepandaian dia ni tau. nakal bukan main lagi! haha.



nak dijadikan cerita, abah dia pergi lah belikan kek siap dengan KFC lagi nak jamu satu keluarga. dah makan makan, minum minum, ambil gambar, tiup lilin, kemas meja semua, dia bersuara, 'semua orang tak kisah pun hari jadi kakak'. terus semua gelak kan dia and cium dia puas puas. haha.




kalau tak kisahkan, takde la kek semua tu kan? padahal jumaat sebelum birthday dia tuh, cikgu dia dah bawak dia pergi makan KFC. haha. siap jumpa chicky lagi! tu pun dia kata tak kisah lagi. haha. tak paham betul ah wa dengan anak buah wa yang sorang ni! haha. terima ajelah! haha. wa pun ambik kamera, capture pic dia tengah muram + bengang dengan abang dia. haha.





untuk kakak, selamat ulang tahun sayang!
 


             makngah sayang kakak sangat sangat. makngah doakan kakak panjang umur murah rezeki tau! satu je yang makngah mintak dari kakak, belajar pandai pandai dan balas jasa insan yang dah membesarkan kakak. tak semestinya dengan duit kan kakak! kakak mungkin tak paham apa yang makngah cakap, tapi nanti dah besar, mesti kakak tahu apa yang makngah nak! sayang kakak! hehe.



                                                                                                                              lots of love,
                                                                                                                              makngah!





layankan gambar gambar sekitar birthday party dia k! hehe.




me and the birthday girl! sebelum potong kek merayau dulu!

tengok perut saya! bulat macam kepala saya tak?? hehe.









dia yang paing tak sabar. macam birthday dia pulak! haha.



budak gemuk tamak! tengah suap, still pandang kek kat kakak dia. haha.


pencuri tulang! haha.

muka tak puas hati.




entry tertangguh! sibuk mengecat rumah!




Sama - sama lah kita klik.

4 comments:

b@dut s@rk@s said...

saya sgt suka lagu tuh,selamat ulang tahun syamg!!!hahaha..n saya SYG sgt kt empunya blog nih..hahaha

ain.alias said...

gatal! haha

b@dut s@rk@s said...

spe yg gtal??hahahahaha..xpon gtal kt telinga..hehe

ain.alias said...

gegeh nya!