Monday, June 13, 2011

Sekali Hati Ni Menangis, Sampai Bila Bila Akan Ingat.

hye hearts!! :)




malam ni, saya nak bercerita sahaja. nak cerita, cerita, cerita, cerita, cerita, cerita, cerita, cerita sampai saya tetiba rasa mengantuk. dan tertidur duduk depan laptop!



mula mula nak cerita pasal AF. memang tak dapat dinafikan, HAZAMA, lu memang best! haha. nyanyi dari merangkak kepada baring! memang kiut lah you ni! dan yang lain, boleh tahan la persembahan masing masing. ngetop weh! demam demam pun nyanyi sedap, tapi dah takde rezeki, FINA dapat nombor 3 sahaja. keluar AF je malam ni, teruslah berusaha keras untuk berjaya ya!



ok. sekarang nak cerita pasal diri sendiri.



pernah tak korang merasa, diri tu selalu dimanjakan, tak pernah berjauhan, tiada lain yang penting melainkan dirimu. dan sampai satu ketika, semua tu dah takde lagi?



sekarang, semua benda kena buat sendiri, berjauhan selalu, kurang berhubungan dan dirimu bukan lagi keutamaan. pernah? saya SEDANG mengalaminya. rasa tersentak bila diri diperlakukan begitu.




everything come first, but not me. i will be the last person to know everything, to see everything, to hear everything, and to feel anything. damn! memang perit! sakit sangat! BEFORE.... i used to be the one who will know anything first! it will be no other person that is more important than me.



but now, all changed! and i learn not to take serious about these things.




buat bodo jerrrrrrr! malas dah nak cakap banyak. kalau dulu, mak kata, 'gantung jela handphone tu kat leher. macam ada gam pulak tangan tu dengan handphone tu. melekat je.'



but now, membe membe selalu kata 'kau letak mana handphone kau ha? aku call tak pernah nak angkat!'



saya minta maaf ye rakan rakan. malas dah nak pegang handphone sekarang ni. there's no use! kalau boleh taknak pakai handphone dah. tapi memang tak boleh! nanti nak main game, kat mana kan? hurm.




pada yang bertanggungjawab, tak payah lah nak mesej ke hape ke lagi kan. ada benda yang lebih penting yang nak kena buat kan? TIADA MASA LAGI UNTUK SAYA kan? thanx! hopefully takkan jumpa lagi.






p/s : emosi sejak akhir akhir ni.

Sama - sama lah kita klik.



3 comments:

b@dut s@rk@s said...

hahahahaha...smpi ke blog teros,ok2..terbaek!!!!tenqeu cyg!!!luv u so much!!!mmuahhhhhhh

Fathiyah Selamat said...

my dear..cdey plak akk bce cte kamu neyh..pa pe p0wn akk p0wn pnh rs ape yg kamu rs tu sampai la skang.. mkn ati wokkk!!! tp ape yg bole akk ckp kn ialah kamu kne sbr dan kuat kan hati...bersabar dan kamu kne positif.. waktu cm neyh lah kamu patut wt perkara yg kamu suke.,.. i mean...perkara yg boleh membuatkan kamu bahagia sendiri...mgkn ini mse yg tuhan bagi spy kamu boleh baiki dir..jd,positif ok syg..=)

ain.alias said...

thanx kak! huhuh. sedih gak ase aw! huhu. tapi malas dah nak pk kan. huhu