Monday, June 6, 2011

Ninja 250cc.

hye hearts!! :)



hari ni before pergi class, wa pergi main bowling dengan encik abang and encik opy. tapi kali ni wa tak mahu cerita pasal bowling sebab wa tak teror mana kali ni. haha. dengki je! malas nak cerita kehebatan encik opy. haha. lantak! siapa suruh kalahkan wa kan? haha




tapi kali ni wa nak cerita pasal sorang kawan wa yang boleh dikatakan semakin bergaya ni! haha. nak tahu kenapa?





kawan wa ni hebat sangat la wa ase. dia sekarang pakai ninja. ninja ape, wa tak tahu, tapi 250cc. haha. wa teringin nak bawak wei! tapi tadi wa takut pulak nanti wa dikecam oleh orang ramai di tengah tengah kajang sebab bawak ninja 250cc kan. haha. tzm lu wa da bawak. next time wa nak bawak ninja lu! wa tak kira! haha. wa minat gila motor besau lu! haha



cakap banyak tak guna. tengok dulu ninja dia ni ok. hehe.




pergh! smart gila kan ninja ni? wa memang teringin nak bawak sangat ni! kaki wa tadi dah tergoyang goyang dah melayankan ninja ni! haha. tolong la kasi wa bawak! haha. tapi dalam smart smart ninja ni, ada sesuatu yang tak sesuai!



tengok helmet dia! haha! wa rasa nak gelak guling guling sambil minum coolblog je tadi. haha. spoil la! haha.




walaupun hemet spoil, masih bahagia dengan ninja nya. haha.






pergh! nak tahu apa yang encik abang kata kat encik opy? 'jangan dia bawak lelaki sudahlah. pelik benau nampaknya kalau naik ninja dengan lelaki sama lelaki. haha. geli woi! meremang bulu roma wa! haha.


and dia pun opkos tak sabar nak bawak awek naik kat belakang! tapi malangnya, dia single! haha!




wa berani kata la kan, lepas wa post ni, mesti dia carik helmet yang selayaknya dengan ninja 250cc dia ni! haha!




papai all! haha. :)




Sama - sama lah kita klik.

2 comments:

b@dut s@rk@s said...

t da keje boleh la beli ninja nih..hahahaha,bukan saya la tp cik aien alias le..

ain.alias said...

tamaw. takde bumbung!