Wednesday, June 8, 2011

ETUDE HOUSE

hye hearts!! :)



hari ni kelas wa batal tadi! yeay! so, wa bawak anak buah wa ngan encik abang jalan jalan kat alamanda sambil tengok movie! haha. agak terlambat ah kami nak tengok movie kan. cerita dah lama keluar, baru sekarang nak tengok! ketinggalan! ramai gila orang kat alamanda wa cakap sama lu! macam ulat woi! pening kepala wa tengok!




 ok. muka masing masing before tengok movie.



sebelum tengok movie, wa pergi jalan jalan kat ETUDE HOUSE kan. pastuh wa rembat jugakla satu dua macam, jadila macam macam. haha. geleng kepala je encik abang tengok wa. haha.


khusyuk! khusyuk! haha.



free gift untuk setiap pembelian rm80 ke atas. hehe.






yang ni best! buang segala heads yang ada kat batang hidung wa ni! kalau ade charcoal mask lagi mantap ni!



wa beli semua ni sebab wa takde skin care weh. wa tau basuh muka je. haha. teruk ah perangai wa ni kan? haha.




lepas beli, lepak lepak lu sebelum makan kan. wa mengantukla, layan gambar jelah ye? haha.


muka lepas berbincang dengan encik abang pasal nak beli skincare. haha.




muka tak puas hati takut lambat nak pergi training handball!

kami tengok karak! hehe. terkejut je kerja wa time tengok!

ok. ok. wa mengantuk. nak tidur. tadi siang keluar sarang awal sangat!





nyte hearts! :)




Sama - sama lah kita klik.

7 comments:

Zulaikha Salihen said...

mana lagi 2 orang??????tak kan syadut je yang ikut??

ain.alias said...

haruslah. syadut kan penyibuk! haha

beyephnua14 said...

bukan tkut lmbt training tu
tkt xsmpt nk tdo tu
hahahahahaha

ain.alias said...

yeah. yeah. tu hobi dia. ahha

b@dut s@rk@s said...

ri2 da jnji nk share kn bnda alah sume tuh,jgn lupe ea miss blogger..hehehehehe,en. abang tgu nih..xsabar nk guna

Zulaikha Salihen said...

hahahha ko tinggal je an mereka 2orang tu.cian mereka..hihii

ain.alias said...

dia yg xnk ikut. hihi