Monday, July 25, 2011

AngryBirds.

hye hearts!! :)



alhamdulillah. sempurna puasa hari ni! puasa ganti. was was pulak rasa. kot kot la ada yang tak ganti lagi kan? lebih baik buat je. tak rugi pape pun. dapat kuruskan badan yang dah sedia kurus lagi adalah! hehe. slim you! puuiiii!




lepas selesai semua, dok dalam bilik, bukak skype! memba bagi link angrybirds. online game la. kenapa online? kenapa tak install kat laptop je? kerana ada masalah teknikal! bengang betul! dah 10 kali install pun dia dok bagi mesej yang sama. pasal 2048 x 2048. yela, aku takde android, ipad, atau pape je yang boleh digunakan selain daripada laptop kesayangan pemberian ayah ketika berusia 18 tahun ketika sedang menuntut di Kolej Matrikulasi Kedah.



jadi kena lah install kat laptop kan. laptop kesayangan ni tak boleh nak main. tapi laptop encik abang boleh je main game ni! memang bengang! encik abang, jom kita tukar laptop! *jawapan dia, tak nak. kedekut*



pada yang senasib dengan aku. marilah kita klik SINI untuk main game ni!



pada yang dah ada android, iphone, ipad, imarahnitau. jangan nak buat I jeles!



oh ye! encik abang dah dapat kerja. Alhamdulillah! tak payah lagi la nak susah susah carik kerja lagi. kalau ada rezeki mintak government pulak! :)




p/s : encik abang baru bagitau. 'mak suruh kumpul duit untuk kahwin.'. terus laju je jantung ni! :p




-something tasty is happening! you better check it out!-


Sama - sama lah kita klik.

2 comments:

b@dut s@rk@s said...

mak ckp memba2 da kawen,abg bila lg..hahahaha

ain.alias said...

tunggu abang banyak duit ye mak! hehe