Friday, July 1, 2011

Hasrat dah Tercapai! Senyum Sampai Telinga!

hye hearts!! :)



fuh.. penat nya. bau pun dah masam sangat ni. tapi gagahkan diri jugak nak menaip blog! semenjak mula latihan kawad ni, memang takde masa ah! haha. mengantuk je kerjanya tau! ah, persetankan kawad ini, yang burn nya aku, yang hitamnya aku, bukan kao! haha. haaa. hari tu kan aku ada bagitau pasal membe yang pakai Ninja kan? ingat tak? kalau tak ingat, pijak SINI.



da ingat kan? ingat lagi tak, aku cakap tak puas hati kalau tak dapat bawak motor dia tu an? kalau tak ingat, pijak SANA. haha.


mai nak tunjuk bukti, cerita je tak guna, lu orang bukan nak percaya pun kan? haaaa.. wa tau!!



tak guna letak gambar statik ni. orang lain pon boleh ambil gambar statik kan? tak nampak rock ah! meh nak tayang lagi! kehkehkeh.





jom layan picture wa dicapture tuan punya motor! kehkehkeh!






haaa, nampak pergerakan gambar tuh? maksudnya motor tu bergerak ye. bukannya alihkan motor, amik gambar, alihkan lagi, amik gambar. haha. nada riak lagi bangga!




sekarang ni, makan dah kenyang, tidur dah lena, mandi dah basah, peluh dah masam. kerana? kerana wa dah riding motor lu der! tetiba tukar pulak intonasi an, semangat ninja ni! kehkehkeh.





















Sama - sama lah kita klik.

7 comments:

Nuradilah Syafiqah binti Abd Malek said...

hallamak bai!~ macho la bro! hahaha.. semart semart.. ye laaa.. kaw tinggi... mmg cecah kaki la bw moto cengitu.. haish~ jeles!

ain.alias said...

ape ag wei.. tinggi ah cepat! haha. sama je ketinggian aku tgk! kah3

Nuradilah Syafiqah binti Abd Malek said...

eh kaw!!! sory siket ye.. ak da tinggi 1 mm ckup baik! hahahahahaha! siod la kaw.. keje nak kutuk ketinggian ak je.. ye laaa.. tau la ko tinggi model kan.. nyampes! ^,^ (jelesh!)

ain.alias said...

1mm? wah, satu kebanggaan ni. hahahaha. nnt tmbh ag 1mm taw! hihi. ko pon tinggi model peee. model knk2. kihkih

Nuradilah Syafiqah binti Abd Malek said...

hahahahaha! siod jeeeeee... ~_~

b@dut s@rk@s said...

mantop2,le tumpang??hahaha

ain.alias said...

xmalu! bawak sdri! haha