Tuesday, July 5, 2011

Rentung.

hye hearts!! :)

dah dekat 2minggu lebih ni berkawad. muka pun da hitam legam ala ala pelakon cerita tamil. haha.lu tak caye, lu boleh bla! haha. anyway, wa tak burn sangat sebab wa pakai sunblock clinique. haha. yang lain, rentung! jom ah layan gambar gambar rentung! haha.



 takdelah burn sangat kan? yang kanan tu je yang burn. haha.




oh ye, bila dah berkumpul dengan semua IPTA ni, mula la proses add mengeadd kat fb kan. haha. tak ketinggalan juga, kawan kawan blogger baru dari U lain, mula menfollow! haha. jom ziarah blog sorang budak UM ni!




Sama - sama lah kita klik.

2 comments:

b@dut s@rk@s said...

lawanya muka my dear,xitam pon.hahahaha,yg len 2 agk2 la

ain.alias said...

burn, tapi tak nampak ngat! haha. tuan salleh pun kata tak nampak sangat!