Saturday, February 26, 2011

Dunia Orang Tiada Awek Memang Begini.

assalamualaikum!



korang! pernah dengar pasal DOTA x? ini bukan jenama pakaian, sabun atau make-up tau. haha. ni permainan atau game ayau nama penuhnya adalah Dunia Orang Tanpa Awek. haaa.



maafkan kualiti gambar. guna handphone je. hehe.

ni nak habaq ni. kalau sesiapa yang main game ini, dia memang akan kemaruk sampai kalau korang anta mesej berbunyi begini, 'awak, jom makan' maka dia akan reply selepas sehari mesej tu dihantar. faham maksud saya? haha. maksudnya, game ini MELEKAKAN. serius. ini bukan cobaan.





kenapa saya cakap macam tu? kerana, saya ada seorang sahabat yang sangat addict dengan Dota ni. kalau cakap dengan dia, memang dia tak melayan. benci ouh. rasa nak lempang kepala dia! haaa.


nilah insan yang kegilaan DOTA.


ok lah. kalau ada pakwe kan, jangan bagi dia terjebak dengan DOTA. nanti kaum wanita ini asyik makan hati je tau!




petua:- kalau nak bagi diorang ni kalah dalam game tu, kena selalu tegur, 'bila nak kalah ni?'. confirm lepas 2saat cakap terus mati. haha. moga berjaya rakan rakan. hehe.






ok lah. terima kasih kerana sudi baca kawan kawan.


bilalah adik nak kalah main game ni?


Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, anda boleh klik di sini sahaja. ()_()v

4 comments:

Anonymous said...

np xdgr lagu dh??huhu..slu bkk dgr teros lagu..

ceotgilalensa said...

ada. ada. hehe. dia loading sikit~
hehehe
minat ye? kak amy ke ni?

Raji berkata said...

hahaha aku pening owh men dota nih
bkn game utk ak kot
game2 cm barney and friends tu aku suka lah
hahaha

ceotgilalensa said...

hahahaha. betul!!! game buat cake ke, ape ke, best jugak kan? hahaha. dota ni mengarut. dah belajar, tapi tak pass2 gak! hahaha