Monday, February 28, 2011

Kali Ketiga Menembak Dengan Rifle M16 dan revolver .38 Sangat Seronoklah

assalamualaikum semua.



seperti yang di uar uar kan, kali ni ceot nak tulis pasal menembak! yeay! masuk tahun ni, dah 3 kali ceot and rakan rakan menembak rifle m16 dan  revolver .38. seronok tau. tahun ni yang paling seronok sebab dah final year. wuwu. sedih je rasanya.






tentatif program.

6.20 berkumpul di kafe kolej siap dengan barang barang. barang barang tu bukanlah rifle serta revolver tu, tapi barang makanan. haha. harus ok. nanti lapar masa menembak siapa yang susah? haruslah diri sendiri. haha. tukang bawak makanan ni Pooja and Ika la. takkan ceot plak kan. haha.





bila da berkumpul, tunggu bas sampai, dengar taklimat semua, maka semua pon bergerak la ke Melaka. IPK Melaka. hehe. eh, ujian menembak ni ada dua hari. Sabtu and Ahad, nama kami semua dalam senarai hari Ahad. so pergi dengan bangganya lah kan. haha.


antara namanya,

1.   KS44101  Mafuzah Binti Mohd Said
2.   KS44111  Nurul Ain Binti Alias
3.   KS44113 Nur Zulaikha Binti Salihen
4.   KS44xxx Raja Nurhana Binti Raja Ab Aziz

Anje, berapa nombor KS kau? haha. lupa la weh. maaf!




perjalanan dalam 1 jam 45 minit la lebih kurang. tapi tak terasa sangat, sebab tidur dalam bas. haha. sejuk pulak tu. memang harus memeluk seseorang. tetiba rindu! gedik kan? haha.


 pura pura tidur duduk. padahal tidur baring kat seat paling belakang. sambil lunjur kaki. haha


 semua tengah layan perasaan.


 ni la dia jurulatih kami. yang terbaik. haha. sangat friendly.


marah siapa la tuh!



kami sampai dalam pukul 8.30. nanti  sambung entry lagi ye! hehe.














bersambung...






terima kasih baca.


Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, anda boleh klik di sini sahaja. ()_()v

2 comments:

Raji berkata said...

lulus ker tak?
ker blom taw result lagi?

ceotgilalensa said...

dah tahu result dah. ngeh3. tunggu sambungan seterusnya. kasi saspen sikit. :)