Tuesday, March 8, 2011

Siti Kelembai Cantik Weh!

assalamualaikum semua.



yeay!! dah boleh update. semalam tak tahu kenapa, internet kat UKM macam siput. bukan siput lagi dah, teruk lagi dari tuh. tak dapat nak connect langsung!! bayar yuran mahal mahal tapi tak dapat internet rasa cam nak marah je kan? siapla UKM. aku kaya nanti aku upgrade wifiUKM. haha. berangan!





disebabkan semalam takde internet kan, jadi duduk lam bilik diam diam melayan siti kelembai. haha. sirius seronok! kena tengok la drama ni. kelakar weh. yana samsudin pulak yang berlakon. mana tak cute cerita tu kan? hero dia pulak. Fizo Omar. perggh! tough tu! nak kata, semua hero dia tough tough la. sangat! wewe.





kalau tengok cerita ni, rasa nak gelak je memanjang. sebab dia memang kelakar. cerita pasal dewa kelembai la. dunia orang bunian yang ada kuasa tukarkan semua benda jadi batu. haha. nak dijadikan cerita, fizo ni nama nya MOin lam cerita tuh, dia ni separuh bunian, jadi, bila kena sumpah, dia jadi batu separuh je. haha. cohmehl!





yela. aku tau, hangpa semua tengok dah. aku ja yang tingai jauh kat blakang. tapi hangpa semua baca ja la entry aku ni ea? hehe. kalau yang tak tengok lagi tuh, kalau nak tengok, mai bilik aku, bawak pendrive! aku bagi kat hangpa semua free! yeay! sila tepuk tangan! hehe.






dalam cerita ni, aku suka yana cakap 'apa pakcik ni! tiup! tiup!' haha. sirius comel. harus tonton ye kawan kawan. mai bilik aku malam ni k. hehe.






















 * pic from pakcik google


'Moin nak kahwin dengan Siti, Bu.'





terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰






Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

2 comments:

Mint said...

Scary nya gmba last tu ! Huhu

ceotgilalensa said...

huhu. gelikan? tapi cerita dia menarik tau. hehe