Thursday, March 10, 2011

Minggu Ini Minggu Membunuh Keriangan.

apa yang penting? kerjaaaasama.




helo. helo.




hari ni 10 march kan. esok 11 march kan? uwaaa! sedihnya!! esok birthday ayah, tapi tak dapat nak balik. hukhuk. ampunkan anakmu ayah. anakmu berada di perantauan. jika anakmu ini tidak berada di perantauan, bererti anakmu ini berada di pangkuanmu. huhu. sedih woo bila sebut 11 march. nak balik sambut birthday ayah, tapi tak dapat pulak. sedihnya. huhu. sabar jelah kan.




bertambah tambah sedih bila 12 march pulak kena kawad dari pagi sampai petang. silap silap ada ujian kawad. huwaaa! apa aku nak buat nanti?



rusukkk ta!


julang ta!


hormat panglima..hormattt ta!



itu ke yang aku nak bagi nanti? kalau salah, malu gila! huhu. adui. benci ah kalau dah namanya ujian. hapuskan ujian boleh tak cik? kalau cik hapuskan saya belanja mekdi guna duit cik. hhehe. ok tak? mungkin sebab ni cik taknak mansuhkan ujian. haha.







bila da kawad, muka mesti burn, bila dah burn haruslah menempekkan muka di KLCC. haha. maknanya berkerja. kerja ok. dengan badan yang sakit, muka yang hangus, kena jumpa dengan klien. kan ke menjatuhkan saham sendiri nampaknya tu? haha. sabar jelah kan.







bila dah memalukan diri sendiri, haruslah berkerja pada hari kelahiran mak. uwaa. ampunkan anakmu mak. anakmu berada di ofis ketika kamu menyambut akan ulang tahun kelahiranmu. hati ku luka, berdarah serta pedih pilu dihiris oleh selumbar.







berikutan daripada semua kejadian ini, maka pada 15 march nya adalah hari kemerdekaan ku yang ku nantikan! AKU DAH HABIS LI wei!!!!!!!!!!! haha. lantakla. aku nak balik umah, sambil goyang goyang kening kat semua orang yang kena pergi kerja hari Rabu nya nanti. haha. seronok pulak bila jadi macam tu kan? haha. tak sabarnya saya. hehe





ok. balik rumah nanti nak tidur sampai mak kejut. adik, jom makan. then baru bangun. haha. huduh perangai. bila dah balik, haruslah sambut birthday mak dan ayah. hehe. yahoo! sabar ye mak and ayah. hehe. adik sayang mak and ayah. hihi.







k lah, nak buat senarai coklat nak beli kat langkawi. hurm. hersheys, toblerone, apa lagi ea? eh, dahlah, nak buat senarai. papai!







terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰










Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

2 comments:

Faraa Cullen XD said...

haha , siap plan ag na wat perw tat umah t..
:P

ceotgilalensa said...

hahaha. nampak sangat tamak kan? hheh.

:p