Wednesday, March 2, 2011

Kalaulah Aku Ada Adik Beradik Camni, Mati Tergelak Aku.

assalamualaikum semua.



hari Rabu semakin berlalu. hehe. maka esok akan jadi hari Khamis. tadi jalan jalan kat http://my-sensasi.blogspot.com/ baca semua post and tengok satu post ni macam menarik. haha.






ha, ceot nak share video ni sebenarnya. haha. kalau korang tengok, for sure gelak gila gila sambil buat muka pelik. haha.







untuk hiburan di petang hari. jom kita tengok sini. hehe. layan...


video







tau nape jadi macam ni? sebab mak dia tutup account warcraft dia. haha. cara dia protes macamlah ada benda yang teruk jadi kan. haha.







credit tuh Sensasi!!!!







terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰







Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

No comments: