Thursday, March 10, 2011

kenapa? dia ckp ape td?

assalamualaikum



ee... bencilah aku dengan kau ni.



ee... perangai kau ni buat aku sakit hati je.



ee... tak payah nak contact aku lagi.





bila update je status status yang ditujukan untuk seseorang, mesti ada seorang hamba Allah ni singgah dan komen,





'kenapa? dia ckp ape td?'




dah selalu sangat dia buat. haha. sampai kan kalau aku ngah marah terus jadi tak marah. haha.  jom terjah dia dengan post 'kenapa? dia ckp ape td?'. biar penuh wall dia. haha.






Tuan Mohd Fairul Hisham Zainal





terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰





Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

3 comments:

Anonymous said...

sham???hahahaha..dia ckp pe cyg??

Kimi Yun said...

ha, die ckp per?nak tahu gak..
hahahhaa

ceotgilalensa said...

abg:hahahaha. dia tak cakap. tapi dia sik taip tuh je bila dia baca post kita. hahaha

kimi yun: hahaha. tuan sham tuh memang, kalau kite tulis status macam nak gado je kan, t dia datang menyelit, 'kenapa? dia ckp pe td?' ari2 pon tuh jela soalan yang dia bg
hahaha