Monday, March 7, 2011

Kau Jangan La Nak Bajet Cantik Sangat!!

assalamualaikum semua.




tajuk entry takde kaitan dengan entry ni ye. haha.






bila lah nak kaya ni kan? dah kaya boleh beli kereta yang boleh isi minyak, boleh jalan jauh, besar ke kecik ke tak kisah lah. yang penting K.E.R.E.T.A. kan? kalau ada kereta tak susahlah nak ke tempat kerja atau kelas. kan?






lagi best kalau kereta tu boleh bawak pergi jalan jauh jauh. pffttt. memang kerjanya berjalan je kan.




tapi yang paling penting, lagi best kalau ada kereta time hujan hujan macam ni. balik kerja tak payah tunggu reda. tak payah tunggu berhenti. kan abang?





jomlah kita sama sama berusaha jadi kaya ye encik abang.




motip : nak bagitahu, sekarang ni hujan di bangi. so, bila berhenti tak tahu la.




terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰






Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

5 comments:

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC MAKEUP CLASS/DAILY USAGE MAKEUP CLASS PROMOTION!!
VENUE: SHAH ALAM

DATES TO CHOOSE FROM:

5/4:
7/4:
13/4:
15/4:
20/4:
22/4:
27/4:
29/4:

NORMAL PRICE RM150
PROMO PRICE RM90 ONLY!!
DEPOSIT: RM50
BANK IN TO: 1580 8830 5272 (MAYBANK, NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

Zulaikha Salihen said...

betol-betol..
bila kita nak kaya ea macam orang lain...
huhuhuh
tapi kita kaya dengan kasih sayang...
betol tak???

ceotgilalensa said...

eyra:mcm bes ni!!

ika:yes..yes..yes.. hihih. bila mau kaya?

Raji berkata said...

best uga ad kereta sndri
nak pergi mana2 xpyh susah2 nek lrt lgi @@

ceotgilalensa said...

btl!!! dalam tren kena berdiri pulak. tuh yang malas nak naik tren. kn? huhu