Tuesday, March 29, 2011

Rasa Nak Jerit Bagitahu Semua Orang Lah!

assalamualaikum. =)



adoi. selama ni dok update pasal report bila nak siap kan? sampai kan tidur ku terganggu dan perasaan malas mandi menyelubungi diri. haha. jangan tak tahu. sebab nak siapkan report, aku tak mandi sehari. haha. agak pengotor di situ. tapi niat aku baik weh. ampunkan lah aku. haha. maaf ye semua? hehe



dok update pasal report, kali ni nak update pasal report juga. hehe. tapi kali ni, nak bagitahu semua! report saya dah siap! haha. yeay! maka esok mahu menghantarnya kepada penyelia! yeehhaa!! lepas ni, berblogging sahaja lah saya ye. hehe. memang menantikan saat saat ini. hihi.



jangan marah saya kalau lepas ni saya malas nak mandi kerana berblogging pula. haha. untuk kebaikan kita bersama kan? hehe. kita update, kamu baca, kamu update, kita baca. hehe. kan seronok begitu. hehe.



pada kawan kawan yang tengah prepare tesis. good luck saya ucapkan. haha. rasa nak gelak. haha. pada yang menyiapkan assignment, semoga cepat siap. rasa nak gelak lagi kuat. haha.



silalah jangan salah sangka pada saya, bukan menggelakkan mereka, tapi merasa bangga kerana sudah siap report. haha.



rasa mengantuk pula. mahu tidur boleh tak? haha. saya ada masa 24 jam, mahu lakukan apa ya? haha. soalan mendengki namanya. hehe.


ok lah. ada banyak lagi nak cerita ni. hehe. mahu mengacau yang tak siap tesis dan assignment lagi ni. hehe.


maafkan entry ini, tiada gambar. huhu. sudah lama tak bergambar. huhu.




terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰




Sama - sama lah kita klik.





Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

2 comments:

saharinasaharudin said...

congrats b'jaya menyiapkn report.
and,welcome to the world of blogging,again:)

ceotgilalensa said...

tq dear.. hehe. alhamdulillah siap juga final report tu. hehehe.