Monday, March 21, 2011

Kerja Kat KLCC dan Terus Ke Prince Court.

asaalamualaikum semua.



baru teringat lah. hari tu ada janji pasal nak update mengenai kerja di KLCC serta kejakunan di Prince Court. haha. bukan salah ibu mengandung kalau saya jakun ke Prince Court. haha. kalau yang lahir kat Hospital Besar Tuanku Jaafar mesti akan rasa jakun bila ke Prince Court. haha. kenapa? jangan tanya saya. tanyya ibu anda, kenapa tak beranak di Prinnce Court. haha. jawapannya nanti,



'kalau mak beranakkan kau kat sana, for sure kau taknak keluar punya. haha.'





itulah jawapan yang mak akan bagi kat anda. haha. syukur lahir jugak walau pun di mana mana. hehe.




ok, mulakan dengan kerja kat KLCC dulu. kerja kat sana sebab ada Education Fair masa 12 dan 13 Mac ari tu. seronok weh. dapat jumpa ramai orang. hehe. membe membe ikut gak. tolong edarkan flyers and dapat rm50 sehari. pergh! hehe. senang kan kerja korang? aku gak yang susah. nak kena consult parent. wuwu. al-maklumla consultant kan. haha.

 muka baru lepas solat kat Kuala Lumpur Convention Centre.


 dia sakit perut. proot. proot.

 lalu je kat aquaria ni. tak masuk pon. haha.

 ko hade kehta ni? haha.

 lepas abis kerja g jalan jalan kat sini pulak.


 kami makan KEPCI tau! atok rambut putih ajak makan sini.

 kau bebel ape tuh? haha

 ni bangga apa lak ni? haha.

 thanx cik ika sebab tak bawa DSLR kamu. haha.

 saya makan daun pudina.

 dia makan buah lemon. haha.

 lepas solat isya, tunggu orang bergayut, main dengan kamera dulu. hehe.

 bajet! haha.

 ingat ayu ke tu? haha.

 style tudung yang ketiga sebab pin dah hilang. haha.




 comel la. haha.




jangan tak percaya, kami pergi pakai baju kurung ok. haha. muslimah gitu! kerja punya kerja punya kerja. membe call bagitahu ada membe lagi sorang masuk hospital. ha, ni dah masuk part Prince Court dah. haha. membe ni masuk hospital sebab food poisoning. haha. masak ah kan, food poisoning ke Prince Court. hehe. berapa ribu ye semalam? siapa tahu? hehe.





masuk macam jakun, ingatkan tak boleh masuk, last last pak pulisi tu cakap waktu melawat 24 jam. pergh! tidur sini jela. haha. masa tu da pukul 10 malam. memang kalau offer tidur situ, layan je. haha.





KL Tower from PC.

ni semua gambar menunggu kawan kami tu reply msej and angkat call. huhu. penat dah semua.




tapi malangnya kami tak dapat pun jumpa kawan kami tuh, sebab kami tak tahu nama penuh dia, ic dia, and number phone dia. penat la saudari tu try carik jugak sampai dapat. tapi tak dapat dapat jugak. wuwu. sian kan? selepas 40minit menunggu, kami pon balik lah ke UKM.






masa balik, dok fikir fikir, lepas kahwin nak bersalin kat sini boleh tak agak agak? haha. matila. kena kumpul duit banyak banyak. hehe.







*_____* siapa tahu berapa harga satu malam kat prince Court? tak sudah sudah!


ps:gambar PC takde tau. lupa lak nak ambil. hehe. and lagi satu! hand sanitizer dia sangat maju. automatik, rasa nak curi dan letak lam kereta. haha.

6 comments:

Zulaikha Salihen said...

hahahahah senyum sorang....hahahaha

ceotgilalensa said...

nape? berangan nak bersalin kat PC ke? hahaha

Mint said...

suke tgok gmba gmba ni ;) ceriaa je.

ceotgilalensa said...

tq mint~

:)

b@dut s@rk@s said...

berangan ceot bawak keta F1 pada suatu masa t...hehehe,n bole jd kenyataan coz dia bwk pon klh hamilton tuh...

ceotgilalensa said...

jangan kutuk saya di sini ok! haha