Monday, March 21, 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL

assalamualaikum semua.



hari hujan. jadi tak boleh nak main bola. *kalau tak hujan pun kau bukan pergi main bola!*


haha. hari ni, BW tadi jumpa satu blog ni. macam best je kalau join contest hujan hujan ni kan. maka, dengan semangatnya terus mencari gambar yang hendak dipertandingkan!


kalau anda berminat, klik sini dan join! miss librarian



tanpa berlengah lagi, kita tengok syarat syarat penyertaan ye.

1) Mestila folower sy , yg blom jd folower-sila folow sy ea. {SIAP}

2) Wat entry bertajuk “CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL" {SIAP}

3) Letak banner spt diatas dalam entry itu dan link twos ke entry ini. {SIAP}



4) Letak pic anda memakai tudung; TAK KISAH..PAKAI TDG BAWAL PUN OK..janji kemas, simple, dan tudung yang korang suke pakai. =)

 
5) Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar. {SIAP}

kenapa saya suka pakai macam ni, sebab nampak macam arabic. kepala tak nampak kecik tak nampak besar. lagipun ramai yang tanya macam mana nak pakai macam ni ye? and rasa macam nampak sangat kewl!! hehe.


6) Second last, tag at least 2 kwn anda {SIAP}

saya tag
1- Zulaikha Salihen
2- Suliza Salleh

7) Lastly, tinggalkan link entry anda di comment entry ini ok..senang sy nk terjah. {SIAP}





terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰



Sama - sama lah kita klik.





Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

2 comments:

atEe said...

ko nak aku tolong vote ke? hehehe :P

ceotgilalensa said...

kalau la ade sistem vote! hehe. mesti aku menang dengan sokongan ko kan? hehe