Wednesday, March 2, 2011

Hari Rabu Hari Strawberry!

assalamualaikum semua.



hari ni hari Rabu, lambat je nak hari Sabtu kan? Tak sabar nak berkawad. haha.




hari ni office hambar je. ramai yang tiada.




pergi airport uruskan student balik mesir, ada yang demam. huhu.





tadi encik abang kata, mungkin xmakan tengahari kot. nak pergi Hitachi, ada interview. iyalah, pergilah. dah biasa dah tak makan ni. sebab tu kurus. *mata pandang atas, kepala senget, tangan kat bahu* haha



jadi, sebelum masuk office, harus ke MyMydin dan beli makanan!



yeah! da beli makanan. maka tak perlu lagi kelaparan.
*menaip sambil mulut penuh*
huduh perangai. haha.



p/s : bagi idea, nak buat apa lagi selain update blog untuk habiskan masa?
haha.





terima kasih baca. <((((((((((((((((◕‿◕)⊰







Suka entri ini, tetapi tak berapa suka blog ini, boleh klik sini aje. ✿(*^ -^*)✿

2 comments:

atEe said...

tidur weh. kompem ko bangun bangun terus habis masa.

;D

ceotgilalensa said...

pastu bangun bangun aku dapat surat berhenti daripada penyelia LI. dye suh aku g tuko tempat lain. cemmana?
hahaha