Friday, April 22, 2011

Justin Bieber Menyanyi Sampai Hujan.

 hye hearts. :)



semalam konsert Justin Bieber kan? tapi tak pergi tengok pon. membe wa pergi, tapi hujan kan? kesian dia. haha. kuyup tak agak agak? haha. tu lah. tak mahu ajak aku. aku boleh halau hujan. tetiba!



semalam konsert Justin Bieber kan? hari ni blok aku berbunyi siren kebakarannya. sudah terlambat untuk kau berbunyi. Justin Bieber dah perform dah! cis!




emosi tak stabil sikit. tak dapat tengok Justin Bieber dan perut meragam.





Sama - sama lah kita klik.

10 comments:

✿❤Cik Izan❤✿ said...

aduhh...terlampau sedap ler tu samapi hujan...wakakak...

ain.alias said...

betul tu cik izan. hihi. hujan lebat. hihi.

Zulaikha Salihen said...

tol tu.npe die tak invite kita.klu ada kita mesti tak hujan punya.(ajaran sesat)...heheheh

ain.alias said...

memang sesat! haha. rugi je tgk JB tyme hujan. huhu

sueRAFE said...

tu baru bieber fever. sumer yg dtg konsert tu seme demam :]

ain.alias said...

hehe. cik sue demam x ni?

Mint said...

I GOT BEIBER FEVER TOO :((
AND TAK DPT TGOK CONCERT THO UNCLES ADA VIPTICKETS. BUAT BAZIIRRRR. ERHH !
tp, dpt dga dia nyanyi live thru hp :D

Far8 budak baik said...

hujan ke??haha
kesian je..
habis sekali ngan peminat2
basah kuyup..

ain.alias said...

yup! hujan! haha. kesian mereka. hehe. deam JB mereka. hehe

ain.alias said...

mint, rekod x????? bole buat alarm nanti. hehe. :)