Friday, April 15, 2011

Mederma Bukan Menderma

parut jerawat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




memang sesuatu yang aku cuba nak elakkan dari dulu sampai sekarang! tapi kalau dah namanya parut, memang degil lah kan? oleh itu, kalau ada anak nanti, jangan namakan dia parut tau! nanti semangat pulak korang nak namakan dia Siti Parut la, Mohd Parut Kekal la. tolonglah. bukan tak best, best tuh namanya, unik! tapi nanti anak tu degil!! mengucap panjang pulak korang nanti dibuatnya kan?



ok. enuff with that PARUT.



baru baru ni berchatting dengan sorang kawan sekolah and dia cakap, why dont u try mederma?


apa? menderma? boleh hilangkan parut ke?



opss. bukan menderma, tapi mederma.



maafkan i ye, i rabun sikit~ hahaha.



then, terus pecut moto laju laju ke farmasi berdekatan keesokan harinya hanya untuk mendapatkan mederma ini. mahal wei!!!! boleh menangis kalau kena beli banyak banyak ni. huhu.

 tanda harga pun tak buang lagi tau. sila pusinkan lappy anda untuk membaca harga yang tertera. ngee~

 tadi sebenarnya kertas ni dah buang dalam tong sampah, carik balik sebab nak masukkan lam bloh tercinta ni. bhaha.



so, sekarang ni, dalam proses untuk menghilangkan parut ni. so, any suggestion macam mana nak hilangkan parut ni selain mederma yang mahal tu????? tak mampu mak kalau berterusan begini. haha.



Sama - sama lah kita klik.

5 comments:

beyephnua14 said...

semangat!!haha

ceotgilalensa said...

haruslah!!! hahaha. kita kan nak grad sama. kenala sama2 cun!

b@dut s@rk@s said...

hahahahahahhaha...bes2,nk xde parut da

ceotgilalensa said...

nk join? bhaha

Anonymous said...

salam sis..mcm mne u gune ni ok x?