Wednesday, April 20, 2011

Ni bukan few hours. Ni long time ago.

Malam tadi bukan main kecoh nak update blog in a few hours konon. ni bukan few hours dah. dah basi ah der! kau lambat! yela, maafkan saya, saya bangun lambat. haha. nak tarik mood and etc. take time la kan? kemon lah..




semalam nak story pasal gadis hot kan? memang hot sangat sangat ni. kalah lai chi kang panas.



mungkin betul kata orang, single itu best. kerana? ramai peminat, ramai dok usha, ramai berkenan.




soooo..... encik abang, jom kita single?? bhaha. kau nak kena penyepak laju laju ke?




yela, kalau double ni, tak ada orang nak usha, takde orang nak mintak nombor telefon. tak best la gitu. (kau sengaja nak carik pasal ke ain?)



soo.. soooo.. sooooo good! tagline baru KFC lah pulak! kita layan gambar gadis gadis hot tengah makan KEPCI. layan!











p/s : meniti hari hari terakhir di UKM memang memberatkan hati. mood sedih dah datang.



Sama - sama lah kita klik.

6 comments:

Zulaikha Salihen said...

hahaahaha baru je komen yang post bawah tengok2 dah masuk r post baru....WICPO!!!!!!

ceotgilalensa said...

haha. hebat kan? hehe

Tai Hung said...

ni gadis hot and spicy ke original?

ceotgilalensa said...

haha. original hot! ada tak macam tu?

b@dut s@rk@s said...

hahahahaha....syg suma,especially 2 my dear..

ain.alias said...

siapa dear awak? :p