Friday, April 22, 2011

Kenapa Gmail Cute?

hye hearts!! :)


tiba tiba eksaited terlebih bila dah buat akaun gmail ni.  haha.  memang suka.  cantik.  laju, tak bengang lembab macam yahoo.  lepastu, theme bukan main cute lagi macam aku.  :)  bila check email tu, ada orang tolong pegangkan aiskrim untuk kita pulak.  sweet nya kamu gmail. hehe.  :)  i luve u!







sebelum ni, berblog guna yahoo mail, lepas je baca entry dekat BELOG SI GADIS, di mana telah dinyatakan terlebih dahulu di dalam entry WHITEYMOMMY , terus terhegeh hegeh buat gmail. haha. pergi cekidout sendiri.






ok! bye!



Sama - sama lah kita klik.

11 comments:

Zulaikha Salihen said...

aah..dah la comel tambah lagi cepat plak tu dapat email..thumb up to google la...hehehhehe

ain.alias said...

tak sia sia buat. bhaha.

Zulaikha Salihen said...

hahahha...aah berbaloi...sangat berbaloi..leh start balik la kisah NUR KASIH@NUR ULAIN@NUR ZULAIKHA...hahahah

ain.alias said...

kisah NUR KASIH@NUR ULAIN@NUR ZULAIKHA sila sambung dalam emel ye. bukan disini. ahha

Zulaikha Salihen said...

alamak terlepas la dear...kantoiii..hahahahah

ain.alias said...

haha. sudah! mari tidur!

NOOR AZILAH said...

yeke???cumelnye...nak gak..dapat mane??

asal mouse kat blog ni cute sangat..nak jugak..

NOOR AZILAH said...

cumelnyeeee~~mau2...dapat mane??

mouse blog ni pun best gak..mau2 jugak..

ain.alias said...

cik zilah, bukak gmail, then klik settings dia, pilih themes. and, wallah!! dapat lah team pegang aiskrim macam ni. hehe. untuk buat cursor bubble tuh, boleh terjah blog ni!!



http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/04/cara-buat-bubble-cursor-pada-blog.html


jemput2!!

ruby zaizi said...

hai2 ruby dtg..comelnye gmail..xde gmail..ape beza gmail dgn yahoo messenger ye..hihi ^^

ain.alias said...

gmail lagi sng guna tau ruby. heheh. cepat loading emel, sangat msra pengguna. eheh