Friday, April 15, 2011

Lelaki ini.

entry ini mengandungi unsur emosi tidak stabil.



bukan sebab period pain atau sebab apa pun. tapi memang rasa kecamuk je rasa hati ni. haaa. tengok bahasa aku. tinggi kan? haha. adik cikgu Bahasa Melayu la katakan. haha.



pernah tak korang jumpa lelaki yang tak pernah nak hormat perasaan orang? aku selalu jumpa. selalu sangat. sampai rasa muak dah nak jumpa lelaki macam tuh. aku nak pinjam pistol Green Hornet nak tembak dia, bagi dia koma 11 hari. bila nak sedar balik, aku tembak lagi. biar dia koma untuk 11 hari seterusnya. huh. menyampah pulak aku. emosi kan? ya! memang emosi!




bayangkan, orang tengah duduk makan makan, borak borak, dia boleh tidur depan korang. kurang ajar kan laki macam tu? bajet orang nak concern pasal dia ke? ingat orang nak datang dekat lepas tu tanya, 'awak tak sihat ke?'. eh, helo!! kalau aku dah menyampah dengan muka kau, aku takkan tegur kau macam tuh la.




lagi pulak kan, bila kita suruh buat benda baik, taknak buat. dah cukup baik intonasi yang aku gunakan untuk suruh kau buat benda tuh. tapi kau tak buat kan? what do you expect from me? belai kau sampai kau buat benda tuh? bila dah suruh, kau taknak jugak. naik la hantu aku kan? kau ingat aku ni takde perasaan ke? huh!




ah, persetankan ajelah lelaki begitu! naik menyampah nak tengok muka kau! lebih baik aku layan sudoku aku!




p/s : sudoku saya ada kesan Milo. semua kerana LELAKI INI. jom simbah milo kat dia pulak! tetapi dia bukan lelaki yang saya maksudkan untuk entry ini ok. bhaha.

4 comments:

b@dut s@rk@s said...

hahahahaha...
np xtampo jer,xpon bako je dier..

ceotgilalensa said...

meme nak bako pong!

mrschlotzsky said...

oit2!! silap link tu..tu link bisnes..ni die link y sebenarnya..
http://mrschllotzsky.wordpress.com..
bahahaha
btw..thanks la memfofularkan diriku ini yg sedia fofular..wawawawa

ceotgilalensa said...

haha. sila la berterima kasih dengan laju. juga, belanja milo tabur sebab promote. haha. memang nak bagi link bisness pon!!! hahaha