Friday, April 22, 2011

Malaysian Soft Skills Scale (My3S). Apa Tu?

hye hearts!! :)

entry ini dikarang pada 3:17 am.



baru selesai menjawab lebih kurang 300 soalan yang dikemukakan oleh My3S. apa itu My3S atau nama dalam sijil lahir nya ialah Malaysian Soft Skills Scale?



My3S adalah.......



disebabkan dah diberi amaran keras, maka saya dengan ini, tidak akan menyiarkan soalan yang telah disediakan serta keputusan yang telah saya dapat. :)



mula mula ingat ni survey main main, lepas tu, cik pooja boleh pulak buat lawak yang tak berapa nak happening waktu jawab soalan yang banyak nak mampus tengah tengah malam ni kan, yang berbunyi begini,


'ada masa tau survey ni.'


dengan muka terlopong jawab dengan laju.



'mana ada, main jela.'



terus rasa nak tampa dia laju laju.



dah habis jawab, dia siap paparkan masa kita menjawab survey ni untuk setiap bahagian! dem! lawak dia menjadi la. terus rasa macam nak tampa dia, kenapa tak cakap awal awal!



ok. pada semua pelajar universiti dalam negara, kalau korang nak calculate soft skills korang, boleh PIJAK SINI.




Sama - sama lah kita klik.

3 comments:

b@dut s@rk@s said...

klu xnk buat bole x???

ain.alias said...

boleh. boleh. nanti tak dapat kerja. haha

Anonymous said...

Feast today and fast tomorrow.