Sunday, April 24, 2011

Peningkatan Usia II.

hye hearts!! :)


kenyangnya. alhamdulillah. baru balik dari d'limau nipis kat bangi ni. kenyang makan hari ni. tipu kalau kata tak kenyang, makan asam ikan pari pulak kan. sedap. tapi tak habis. perut tak selesa. huhu. hari ini, hari jadi cik ika yang ke 22. makin meningkat usia kawan aku ni. dah tua dah kau kan! tapi malam tadi lagi dah sambut birthday dia. haha. tak berapa nak surprise pun. sebab mesti dia agak punya, tetiba je nak ajak makan kat secret recipe kan. hehe. planning tak berapa nak mantap. sebab naik satu kereta. hehe.





sorry ika, tak berapa nak surprise. ingatkan nak tinggalkan kau kat bilik je, tapi kesian pulak. bhaha.




mula mula makan Mcd, lepas tu baru makan kek. huhu. kenyang sangat. tak tahan. tidur malam memang termimpi mimpi SR. weewit!!






jom lah kita tgk gambar!


sebelum gerak. muka tak tahu apa apa. hihi.

abaikan muka saya. saya yang pegang camera. memang jadi begitu.


gambar saya yang tolong beli kek tak cantik. encik abang lagi la takde!


masa makam mcd!

.pecan butterscotch. cheeze choc.chocolate indulgence.

terima kasih kakak yang ambil gambar kami. kamu sweet sangat.



 untuk cik ika. happy birthday. moga panjang umur murah rezeki! sayang kamu! geli*





lepas ni, semua dah balik rumah. dah tak jumpa. untuk cik ropi and cik pooja. masa birthday kamu berdua, mari sini tau. datang bangi. hehe. ok tak? :p




mengantuklah. mahu tidur. perut ni minta dimanjakan. :p




bye hearts!





 p/s : lepasni, gambar d'limau nipis pula menyusul. :)





Sama - sama lah kita klik.

9 comments:

Zulaikha Salihen said...

hahaaha...suprise la tu..masing-masing takda duet..ko ar mintak macam-macam..hahahah by the way makaseh taw. sangat-sangat makaseh!!!!hehehehe
(hati terharu)

ain.alias said...

hihi. jgn nangis tau. lps ni takde dah.... :p

Zulaikha Salihen said...

hihihi ala nanti kita jumpe jugak kn..jangan cakap camtu..sodih hati mak nak...huhuhu

ain.alias said...

susah. huhuhuhuhuhu

Zulaikha Salihen said...

aah..susah nak jumpe..terutama puja..hukhukhuk

Far8 budak baik said...

hepi besday gakk tuk cik ika tu..
hihi 22 dah..
aku masih 19..
jgn jeles..hahaha =p

ain.alias said...

ika : memang jauh. haha. nangis je la...

Far8 : hahaha. serius jeles! kami dah 20an dah! hahaha

Suliza Salleh said...

wahhhh~
saya sgt suka cheeze choc.chocolate indulgence. ^^

ain.alias said...

nanti kita makan sama sama ye eja? hehe