Saturday, April 30, 2011

The Last Of Us.

hye hearts!! :)



hye WICPO! :)




semalam last day kita dapat spend time sama sama. even last day pun, banyak gak halangan yang datang kan? nak g Broga Hill, hujan lebat bukan main. nak g main bowling, lambat keluar pulak. haha. tapi apa apa pun, kita semua enjoy kan? (wat gaya jambu).




hari ni, semua dah balik. balik negeri masing masing. jauh pulak tu. sorang kat kedah, sorang kat kelantan tapi singgah penang dulu, sorang kat beranang (macam la jauh sangat), sorang negeri sembilan and sorang lagi bukit mertajam. bila da jauh mesti susah nak jumpa kan pasni? ke tak kan jumpa? huhu. damn! rasa rindu dah!



semalam time tunggu korang nak berangkat, berat je rasa hati ni. rasa macam nak mintak tolong nabil putarkan masa jadi tiga tahun lepas. masa kenal korang mula mula. semuanya best! betul kata orang, kat Uni, kita kenal erti persahabatan. dan kat Uni, kita ada WICPO.





susah senang, kita selalu bersama. protect each other. kata ika, kat UKM ni lah dia dapat abang. bukan sorang tapi dua, ceot pon sama gak.kat UKM jugak, kami dapat kakak. walaupun tak pernah panggil kakak, tapi mulut dia bising macam mulut burung gagak! haha. rindu semua tuh!






paling rindu bila cik opy buat muka gedik, nganga mulut macam mintak penampar. ijah carik pasai, dia balik yang sentap. wanmer suka cakap hangpa ni kuat men la, ika suka jatuh and langgar motor. haha. ouh, rindu semua tu.




dekat UKM ni kalau motor rosak tak payah panggil pomen, kami panggil abang abang kami ja, depa mai gaya macam hero, terus rosakkan motor kami lagi. hihi. takdelah, banyak try and error then baru elok motor tuh. hihi. kalau tak ingat, baca SINI.





hopefully kita jumpa la nanti ya. kalau dah tua pun, dah beli kereta, rumah, motor besar, jangan lupa WICPO k? :) biar persahabatan kita ni kekal sampai bila bila. amin.





semoga semua nanti dapat kerja yang hebat hebat. kahwin jangan lupa jemput ye. wajib. nanti kami mai! :) janji tau!




lepas semua dah balik, dalam bilik kosong, takde suara jerit jerit lagi. sunyi je. jiran sebelah, zila pun cakap suasana bilik lain bila dah kurang seorang. damn! dah takde lagi pasang lagu kuat kuat. dah takde lagi tergedik sana tergedik sini. huhu.


takde lagi post merapu. yang ada, post sedih je. kalau dulu ada je post 'laaaaaaapaaaaaaa', 'korang, bila nak g makan?', 'lapar guling guling ni'. semua tu dulu. sekarang dah takde lagi dah. takde lagi gaduh gaduh dalam kereta pasal duit. pasal tempat nak makan. yang paling penting, takde lagi karok dalam kereta lagu lagu nasyid.


ikutkan sekarang ni, ada 20 lebih lagu wajib dengar setiap hari, semua sebab WICPO. huhu. the best friends that i have ever had! demmit! rindu korang sangat sangat la. balik la sini. balik la UKM. boleh kita keluar sama sama lagi. boleh jadi macam dulu lagi. gelak banyak banyak. huhu. rindunya. hukhuk. baliklah. huhu.





selalu kita makan sama. bukan selalu, hari hari. ayat ni, 'huhuhuhu...aah...tyme ot prktikal,wnmer p amik ot dlu,kteorg tggu kt azura...bla da smpai,korg p amik mkn dlu,kteorg tggu kt meja,xpon korg y tggu kt meja,kteorg p amik dlu...pastu bca doa..huhuhu..pastu mkn sma2..huhuhuhu...:(((...ika air limau ais @ suam,ijah bandung,wnmer air suam,kadang2 air tea o ais,ot air sirap laici..huhuhu...:((((((((' serius buat hati terasa sangat. jom makan kat azura jap lagi!!!!







ikutkan semalam, nak folow korang sampai highway, tapi nanti siapa pulak nak hantar kami balik kan? :p kalau dekat takpelah jugak. huhu.janji ye. jangan lupakan WICPO. sebab kita ada satu WICPO je. takkan ada dua. lagipun, takkan ada percubaan untuk membubarkan WICPO macam yang selalu pooja buat tau. haha. jangan marah tau pooja. haha.




lastly, sumpah sayang korang. huhu. rindu tuh maintain sampai bila bila. ada rezeki kita jumpa k. hehe.









 tengok gambar ni. korang memang tinggalkan kitorang betul betul semalam. korang jahat. hukhuk.



sedih tak hilang lagi. rindu tak hilang lagi.



bye hearts! :(



bye WICPO! :((



Sama - sama lah kita klik.

8 comments:

Zulaikha Salihen said...

aku takkan lupa kan ko ceot..tak kan wat group baru..hhehhehhe korang sume selamat berjaya taw..ada perkembangan terbaru bagitau la...

ain.alias said...

insyaALLAH, free nanti kita jumpa lagi k? huhu

Far8 budak baik said...

pening aku bace..
macam2 cerita hahaha
x payah la rindu sgt =p

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiy you !

:)

ain.alias said...

hye einaz..! :)

ain.alias said...

far8 : pening? haha. maaflah. emosi kecamuk tuh yang jadi gitu! haha

dilla salleh said...

salam. Hye blogwalking pages u ;) Nice2..

ain.alias said...

dilla : tq! :)